Mierea : proprietati si utilizari - sanatate de la albine ( editura : Casa , autor : Daniela Guaiti ISBN 9786068527024 )
PRP: 39,90 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 35,91 RON
Diferență: 3,99 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor: Daniela Guaiti
ISBN: 978-606-8527-02-4
Editura: Casa
Anul publicării: 2013
Pagini: 135
Format: 16x23
Categoria: Alimentatie
DESCRIERE
Usor digerabila, gustoasa si sanatoasa, bogata in proprietati curative, mierea este redescoperita in prezent ca aliment complex si ca intensitate a gustului. Ea este consumata de cei care apreciaza alimentele simple si autentice, dar si de cei care au nevoie de diete speciale.
In aceasta carte sunt prezentate varietatile de miere, cu precadere cele mediteraneene din Italia, dar si sortimentele romanesti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizarii mierii in bucatarie si in cosmetica. Astfel, cititorilor le sunt dezvaluite numeroase retete pentru sanatate, usor de realizat si la indemana oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum si un numar impresionant de retete de mancaruri sarate, deserturi si bauturi, toate avand la baza mierea, aceasta adevarata minune a naturii .
Cuprins:
Mierea - o minune a naturii
Un deliciu de culoarea chihlimbarului
Mierea in istorie
Un dar al albinelor
O ierarhie complexa
De la flori la miere
Mana omului
Mierea si legislatia
Eticheta
O sursa de sanatate si bunastare
Chimia mierii
Proprietatile terapeutice
Varietati de miere
Mierea poliflora
Mierea monoflora
Alte sortimente de miere romaneasc?
Sortimente mediteraneene din Italia
Mierea in camara, in bucatarie si in cosmetica
Conservarea
Ingredient cosmetic
In bucatarie
Creme, balsamuri si impachetari
Retete pentru bunastare si sanatate
Mierea ca elixir
Lichioruri, ceaiuri, sucuri si siropuri
Mierea in bucatarie
Mancaruri sarate
Deserturi rustice
In aceasta carte sunt prezentate varietatile de miere, cu precadere cele mediteraneene din Italia, dar si sortimentele romanesti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizarii mierii in bucatarie si in cosmetica. Astfel, cititorilor le sunt dezvaluite numeroase retete pentru sanatate, usor de realizat si la indemana oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum si un numar impresionant de retete de mancaruri sarate, deserturi si bauturi, toate avand la baza mierea, aceasta adevarata minune a naturii .
Cuprins:
Mierea - o minune a naturii
Un deliciu de culoarea chihlimbarului
Mierea in istorie
Un dar al albinelor
O ierarhie complexa
De la flori la miere
Mana omului
Mierea si legislatia
Eticheta
O sursa de sanatate si bunastare
Chimia mierii
Proprietatile terapeutice
Varietati de miere
Mierea poliflora
Mierea monoflora
Alte sortimente de miere romaneasc?
Sortimente mediteraneene din Italia
Mierea in camara, in bucatarie si in cosmetica
Conservarea
Ingredient cosmetic
In bucatarie
Creme, balsamuri si impachetari
Retete pentru bunastare si sanatate
Mierea ca elixir
Lichioruri, ceaiuri, sucuri si siropuri
Mierea in bucatarie
Mancaruri sarate
Deserturi rustice
Cărţi noi
-- 25,50 RONPRP: 30,00 RON (-15%)
- 25,50 RONPRP: 30,00 RON (-15%)
- 25,50 RONPRP: 30,00 RON (-15%)
Promoţii
-- 18,70 RONPRP: 22,00 RON (-15%)
- 37,40 RONPRP: 44,00 RON (-15%)
- 38,25 RONPRP: 45,00 RON (-15%)
RECENZII